Έμενταλ & Τυρί Κρέμα
Τορτίλα
με bresaola (είδος ζαμπόν από μοσχάρι), Arla® Emmental
και κρεμώδες τυρί Arla®
ΥΛΙΚΑ
Μερίδες (1)
1 τορτιλα ολικής αλέσεως
1 μικρή χούφτα σαλάτα ρόκας
2 φέτες Arla® Emmental
25 γρ. φυσικό κρεμώδες τυρί Arla®
2-3 φέτες bresaola
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Φρυγανίστε το ψωμί
- Αλείφουμε λίγο φυσικό κρεμώδες τυρί Arla ® στο Τορτίλας
- Αλατοπιπερώνουμε
- Τοποθετούμε Arla® Emmental, μπρεζάολα και σαλάτα ροκάς.
- Τυλίξετε το Τορτίλας και έχετε ένα νόστιμο γεύμα.
Tip: Επίσης προσθετέ Arla® Τυρί Κρέμα με Μυρωδικά για αλοιφή.
Όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο
Λιγότερα συστατικά.
Υπέροχη γεύση.
Τέσσερα φυσικά συστατικά. Τίποτα περισσότερο. Αυτά χρειάζεται για να παρασκευάσετε το Arla® Cream Cheese. Μας αρέσει να το φτιάχνουμε με αυτόν τον τρόπο και πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο έχει καλύτερη γεύση.
Κρεμώδες τυρί