Σάντουιτς Arla Havarti, ντομάτα και κόκκινο κρεμμύδι τουρσί

Φτιάχνει 1 σάντουιτς
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά


Υλικά
200 ml ξίδι από λευκό κρασί
ζάχαρη 40 γρ
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κόκκους μαύρου πιπεριού
1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φέτες ψωμί με άσπρο προζύμι ή ψωμί με σπόρους
2 Μικρές χούφτες ρόκα
10 γρ βούτυρο
2 φέτες τυρί Arla® Havarti σε φέτες
4 ντοματίνια, κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση
1. Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνουμε το ξύδι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ζεσταίνουμε απαλά μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη και το αλάτι.

2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τους κόκκους πιπέρι και τις φέτες κόκκινου κρεμμυδιού. Βάλτε στη μία πλευρά για 30 λεπτά.

3. Φτιάξτε το σάντουιτς τοποθετώντας μια φέτα ψωμί σε μια σανίδα. Αλείφουμε με το βούτυρο και από πάνω τη ρόκα. Στη συνέχεια, προσθέστε τη ρόκα με τις φέτες τυριού Arla® Havarti.

4. Περιχύνουμε με το μείγμα ντομάτας και κρεμμυδιού. Συμπληρώστε με την τελευταία φέτα ψωμί και σερβίρετε.