Ντιπς με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα & Πίττα

Εσείς φέρνετε τη χαρά, εμείς φέρνουμε την απλότητα! Το Arla φρέσκο τυρί κρέμα είναι η τέλεια βάση για να φτιάξετε μια σειρά από φανταστικά φρέσκα και υπέροχα νόστιμα ντιπ. Εύκολο να το φτιάξετε και εύκολο να το μοιραστείτε 🤍

Χρόνος: 30 λεπτά

 

Συστατικά 

  • 3 λευκές πίτες

 

Ντιπ με βότανα:

  • 1 πακέτο Arla φρέσκο τυρί κρέμα (200g)
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό & ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

 

Ντιπ με λιαστές ντομάτες:

  • 1 πακέτο Arla φρέσκο τυρί κρέμα (200g)
  • 2 κ.σ. λιαστές ντομάτες (από ένα βάζο με λάδι)

 

Ντιπ με ψητό σκόρδο:

  • 1 πακέτο Arla φρέσκο τυρί κρέμα (200g)
  • 1 κ.σ. ψητό σκόρδο, ψιλοκομμένο*
  • 1 κ.σ. πιπεριές σε φέτες (από ένα βάζο σε λάδι)

 

Μέθοδος 

  1. Κόψτε τις πίττες σε τρίγωνα 4 εκατοστών και βάλτε τις σε φριτέζα αέρος στους 200ºC για 5 λεπτά για να γίνουν τραγανές.

 

Ντιπ με βότανα

  • Πάρτε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και ανακατέψτε τα με το Arla φρέσκο τυρί κρέμα με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ένα ελαφρύ μείγμα.
  • Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος, περιχύστε με 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πασπαλίστε με το μείγμα βοτάνων από πάνω.

 

Ντιπ με λιαστές ντομάτες

  • Ψιλοκόψτε τις λιαστές ντομάτες και ανακατέψτε με το Arla φρέσκο τυρί κρέμα.
  • Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος, περιχύστε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο από το βάζο με τις ντομάτες και μερικές φέτες λιαστής ντομάτας.

 

Ντιπ με ψημένο σκόρδο

  • *Για να φτιάξετε το δικό σας ψητό σκόρδο, απλά κόψτε την κορυφή ενός βολβού σκόρδου, περιχύστε το με ελαιόλαδο, πασπαλίστε το με αλάτι και πιπέρι και ψήστε το στο φούρνο στους 150ºC για περίπου 25 λεπτά ή σε φριτέζα αέρος στους 150ºC για περίπου 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, πιέστε το βολβό και οι μαλακές ψημένες σκελίδες σκόρδου θα βγουν από το χάρτινο κέλυφός τους. Αφήστε το να κρυώσει πριν το ψιλοκόψετε και χρησιμοποιήσετε το ντιπ. 
  • Ανακατέψτε το ψιλοκομμένο ψητό σκόρδο μέσα στο Arla φρέσκο τυρί κρέμα με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ελαφρύ.
  • Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος και προσθέστε από πάνω τις φέτες ψητής πιπεριάς και λίγο από το ελαιόλαδο από το βάζο.