Υλικά για 4 άτομα
Πλιγούρι
80 γρ.
Νερό
2 ποτήρια
1/4 κουτάλι γλυκού χοντρό αλάτι
Γέμιση:
Arla Cottage Cheese
200 γρ.
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
1 μέτριο αυγά
Φρεσκοκομμένο πλατύφυλλο μαϊντανό
1/2 κουταλάκι του γλυκού χοντρό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μικρές κόκκινες και κίτρινες πιπεριές (περίπου 600 γρ.)
1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φρυγανιές
Εκτέλεση
Βάλτε το πλιγούρι σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό, προσθέστε αλάτι. Βράστε το σε χαμηλή φωτιά σκεπασμένο για περίπου 10 λεπτά. Πάρτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήστε μέσα το πλιγούρι σκεπασμένο για ακόμα 10 λεπτά. Γέμιση: Αναμείξτε το Cottage Cheese μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και το βραστό πλιγούρι. Εντωμεταξύ κόψτε τις κορυφές από τις πιπεριές και αφαιρέστε τους σπόρους – αφήστε το κοτσάνι στην κορυφή. Ξεπλύνετε και στεγνώστε τις πιπεριές καλά και τοποθετήστε τις σε ένα μικρό πυρίμαχο – αν θέλετε κόψτε μία λεπτή φέτα από τη βάση για να στέκονται. Τοποθετήστε τις κορυφές σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Μοιράστε τη γέμιση στις πιπεριές και πασπαλίστε με την τριμμένη φρυγανιά. Ψήστε τις πιπεριές και τις κορυφές στη μέση του φούρνου. Σερβίρετε τις πιπεριές με τις κορυφές επάνω τους. Συνοδευτικό: τηγανίστε 400γρ. σνίτσελ, βράστε 300γρ. μπρόκολο, μαζί με 240γρ. χωριάτικο ψωμί