Υλικά
Σερβίρει 9
- 1 μπαγκέτα
Ντιπ
- 200g Arla® φρέσκο τυρί κρέμα
- 1 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή απλό γιαούρτι
- 1 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 2 κ.σ. χυμό από τουρσί
- 1 κ.σ. φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
- πρέζα αλάτι
- 1/2 κ.γ. αλεσμένο λευκό πιπέρι
- 1 φλιτζάνι αγγούρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
- 2 φλιτζάνια ανάμικτα λαχανικά*
Εκτέλεση
- Κόψτε την μπαγκέτα σε κομμάτια 4 ιντσών με διαγώνια κλήση.
- Αφαιρέστε λίγο από το εσωτερικό κάθε μπαγκέτας αλλά βεβαιωθείτε ότι αφήσατε αρκετό ψωμί στον πάτο για να κρατήσει το ντιπ. Αφήστε στην άκρη.
- Ντιπ: Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από το αγγούρι στο μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Προσθέστε το αγγούρι κομμένο σε κύβους.
- Σκεπάστε και βάλτε στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο για χρήση.
- * Κόψετε το καρότο σε λεπτές φέτες, μπαστούνια σέλινου για να το συνοδέψετε.