by Elena Mosfilioti

Πρωτεϊνική Πανακότα με Μούρα

Σύνολο: 37 γρ. πρωτεΐνης για ολόκληρη τη συνταγή

Αυτή η εύκολη και υγιεινή εκδοχή πανακότας είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, ιδανική για επιδόρπιο ή ελαφρύ γεύμα.

Συστατικά

  • 200 ml ARLA Protein Vanilla Milk
  • 150 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
  • 5 γρ. ζελατίνη
  • Λίγο σιρόπι βανίλιας
  • Μούρα για το γαρνίρισμα (εγώ έβαλα 50 γρ., μπορείτε να προσθέσετε λιγότερα)

Εκτέλεση 

  1. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το ARLA Protein Vanilla Milk και το γιαούρτι.
  2. Διαλύστε τη ζελατίνη σε λίγο ζεστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Προσθέστε τη ζελατίνη στο μείγμα γάλακτος και γιαουρτιού και ανακατέψτε καλά.
  4. Ρίξτε το σιρόπι βανίλιας και ανακατέψτε ξανά.
  5. Μοιράστε το μείγμα σε φόρμα και αφήστε τα στο ψυγείο για 2-3 ώρες, μέχρι να πήξει.
  6. Όταν είναι έτοιμη η πανακότα, γαρνίρετε με τα μούρα πριν το σερβίρισμα.

    Υπολογισμός πρωτεΐνης:

    1. ARLA Protein Vanilla Milk (250 ml): 25 γρ. πρωτεΐνης
    2. Γιαούρτι 0% (150 γρ.): 12 γρ. πρωτεΐνης