Σύνολο: 37 γρ. πρωτεΐνης για ολόκληρη τη συνταγή
Αυτή η εύκολη και υγιεινή εκδοχή πανακότας είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, ιδανική για επιδόρπιο ή ελαφρύ γεύμα.
Συστατικά
- 200 ml ARLA Protein Vanilla Milk
- 150 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
- 5 γρ. ζελατίνη
- Λίγο σιρόπι βανίλιας
- Μούρα για το γαρνίρισμα (εγώ έβαλα 50 γρ., μπορείτε να προσθέσετε λιγότερα)
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το ARLA Protein Vanilla Milk και το γιαούρτι.
- Διαλύστε τη ζελατίνη σε λίγο ζεστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Προσθέστε τη ζελατίνη στο μείγμα γάλακτος και γιαουρτιού και ανακατέψτε καλά.
- Ρίξτε το σιρόπι βανίλιας και ανακατέψτε ξανά.
- Μοιράστε το μείγμα σε φόρμα και αφήστε τα στο ψυγείο για 2-3 ώρες, μέχρι να πήξει.
- Όταν είναι έτοιμη η πανακότα, γαρνίρετε με τα μούρα πριν το σερβίρισμα.
Υπολογισμός πρωτεΐνης:
1. ARLA Protein Vanilla Milk (250 ml): 25 γρ. πρωτεΐνης
2. Γιαούρτι 0% (150 γρ.): 12 γρ. πρωτεΐνης